lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulujuoksuja



Helsinkiinkin saatiin valkea joulu. Sen kauneus vetää puoleensa. Parahiksi loppuikin juoksukielto. Lumi antaa kyllä hyvän vastuksen nastakengistä huolimatta. Nilkat ja sääret kiittävät (samalla kun huutavat apua). Kaunista, niin kaunista. Nastojen myötä olen oikeasti jopa innostunut talvikeleistä. Materialisti kun olen.

Irtogeelipohjat laitoin kantapäiden alle ja jo loppui kipu. Tosin luulen sen aattolenkillä ilmentyneen (ja pahempana ennen sitä) johtuneen ihan josta muusta. Nimittäin matalista nilkkureista. Niiden reuna taitaa osua johonkin hermoon. Näin päättelin, koska jalkapohjan kipu ei tänään häirinnyt lain. Kun muutaman päivän olen korkokengillä taivaltanut. Hyviä jäänaskaleita ovat, korot.

Lenkin jälkeen katsahdin tilastoja koko vuoden ajalta. Vain 46 km - ja niin paljon - uupuisi 1300 km rajasta. Onko se yhtä ärsyttävää, jos jää rajasta 10 km kuin että jää 4 km? Eikös 4 km juokse vaikka pakolla? Millaisella kilometrikombolla moinen saataisiin täyteen? Viidessä päivässä? Loppuvuoden turhaakin tärkeämpää matikkaa... (Eikä kerrota kellekään, että tälle vuodelle taisin asettaa tavoitteeksi 1000km.) 



Ei kommentteja: